The Voice oF Malaysian

The Voice oF haNgpa...

Wednesday, February 23, 2011

a week weak wit awek.. :)

baru sadar dari tidur, terdengar riuh rendah sorakan segumbulan kecil warga separuh malaysia sedang menyaksikan bola sepak kelayakan olimpik, harimau muda A menentang pakistan.. perh.. x ley blahh.. intro..
bukan apa, baca tajuk pun cam pelik jer.. nak bgi tahu .. tiba jer aku ada masa nak update blog,  minggu ney sgt3 sibuk, day and night aku x tido.. diri rasa cam x terurus gila.. hari2 mengadaap THESIS.. perhhh.. gila.. ney semer sbb kes x buat lansung... dalam satu minggu nak siapkan  5 chapter..  at the 1st mmg malas buat tpi naseb baik ada awek yg baik ati  tolong push...  bg semangat (padahal dia x siap jugak) hahaha..  yg paling bertuah sekali.. SERIBU KETERIMA KASIHAN  kepada SUPERVISA aku yg support dan baik ati.. perhh... klu aku jadi lect... dapat anak buah cam aku.. kompem tendang jer.. tpi dia cool...  siapa ajak gi rumah hidang kan LAKSA LAGI...  super cool... :)


laksa pembakar semangat, hehehe.. laksa yg paling sedap aku  pernah makan. :) sbb lain sikit.. dia ada bubuh nenes.. lau saper nak mkn, bole gi beratur kat sec.11... tpi tu pun klu  dapat la.. :) 

Tuesday, February 15, 2011

TRY THIS..

OK, kali ney mmg sah ada byk masa free, so if siapa rasa dia free boleh try ni:
  1. buka mozilla / google chrome/ explorer/ atau apa2 yg korang pakai untuk baca blog aku ney... comfirm la kan guna internet
  2. then, sila lewati enjin percarian google (google search)
  3. sila tulis / search "google gravity"
  4. then click jer ok... dah keluar result... click pada result...
  5. anda akan dapati google page anda boleh diteraburkan...
  6. untuk kembali normal, clik blk pada words google
  7. ia nya sgt sensetif dgn pergerakan mouse...
cuba la klu percuma.. :)

atau malas sgt nak buat... click terus ke link ini....

Monday, February 14, 2011

montage wedding abg arif & kak izel..


Wedding Highlight Wan Mohd Zariff & Izel Melissa from Azrul Affandi Sobry on Vimeo.

tgh2 berjaga malam buat thesis, terlihat pulak sepupu ku upload montage wedding nya yg baru siap.. layan jugak.. rasa nt kawin nak buat jugak la satu, rasa cam ada video clip sendiri lak... huhuhu... seyes cool... driff dgn kete 180sx depan kak izel then keluar cam hero industan yg tu paling teruja skali..  (nak kawen... nak kawen...) hahahha... 

cubaan video untuk blog baru, adakah ia berfungsi???

video ini diambil semasa melakonkan watak untuk asgmnt. aku jdi bhn cubaan.. quality video agak2 x hd.. video

Maulidur Rasul 12 Rabiulawal 1432 H

nEw tB chaNel

sempena hari baik... byk rancangan ilmiah boleh kita layan..
cari episod 1- 6 (yg tu jer baru upload) boleh lihat fauziah gaus  (cam salah eja jer ) berlakon... :)  hehe...  nak cari tb ney mmg ssh sikit.. sbb ramai pakai astro, so bg pemilik tb berantena boleh la try search, tpi lau mls ssh2.. tgk jer kat laman sesawang. kan mudah... :)